За нас

Мисия

Ние се грижим за здравето на хората, като произвеждаме хранителни добавки с безкомпромисно качество, но задължително на добра цена. За нас е важно не само продуктите ни да са насочени към конкретен здравословен резултат, но и да са достъпни за всеки човек.

Визия

Ние не спираме да развиваме производството на NikSen и да предлагаме все по-голяма гама от продукти с конкретно приложение. Създадохме 50 вида хранителни добавки за подсилване на имунната система, сърдечно-съдовата система, храносмилателната система, ставите и костите, ендокринната система, нервната система, отделителната система.

Повече от 20 години следваме един стандарт и той е да произвеждаме само хранителни добавки, които бихме препоръчали на нашите деца, родители и приятели. Качеството, което сме заложили, не подлежи на промяна. Политиката ни е да намираме най-добрите, сертифицирани съставки за нашите продукти на най-добрата цена, което ни дава възможност да произвеждаме продукти, достъпни за всички хора.

Повечето ни хранителни добавки, с малки изключения, са в растителни капсули, без захар, без глутен, без лактоза, без ГМО, веган. За нас е важно да заслужим доверието за грижата за здравето на всички българи, сега и за бъдещите поколения.

Ценности

Честност - Говорим честно, открито и разбираемо на хората за състава на нашите продукти и здравните проблеми.

Грижа за здравето - Стремим се продуктите, които създаваме, да бъдат полезни за повече хора.

Полза за всички хора - За нас е важно да имаме хранителни добавки за специфични здравословни проблеми на такива цени, че всеки в страната да може да си ги позволи.

История на бранда

От 24 години NikSen създава висококачествени български хранителни добавки на достъпни цени. Компанията стартира през 1996 г. като иноватор на пазара – създава български еквивалент (по качество) на чуждестранни продукти. От тогава до ден днешен нашата философия винаги е била “Всеки заслужава здраве!”. Здравето и благосъстоянието на хората са приоритет в нашата работа, затова създаваме и предлагаме чисти и ефикасни хранителни добавки на достъпни цени.

За нас е от изключително значение всички хора, които имат нужда от нашите хранителни добавки, да могат да си ги позволят и в същото време да знаят, че не правят компромис с качеството. Екипът от експерти на фирмата разработва и създава свои собствени формули в над 50 първокачествени продукта, достъпни в аптечната и търговска мрежа, както и в нашия онлайн магазин. Разработените и произвеждани от нас хранителни добавки допринасят за подсилване на имунната система, сърдечно-съдовата система, храносмилателната система, ставите и костите, ендокринната система, нервната система, отделителната система.

Отделяме специално внимание при селекцията на съставките на всеки един наш продукт, така че да отговори на Вашите потребности и нашите стандарти за качество. Залагаме върху чистотата, устойчивостта, бионаличността, биотрансформацията и взаимодействието между влаганите съставки, за да се създадат възможно най-добрите комбинации, а не просто "добавки". Повечето ни хранителни добавки, с малки изключения (само когато спецификата на продукта го изисква), са без захар, без глутен, без лактоза, без ГМО, веган.

Редица лекари – специалисти от класическата медицина и холистични лекари препоръчват хранителните добавки на фирмата, уверени в тяхното качество и в качеството на производствения процес. Компанията разполага със собствена производствена база, в която се извършват всички дейности – от производството до опаковането и етикетирането. Хранителните добавки се произвеждат във фармацевтично чисти помещения, спазвайки GMP (Good Manufacturing Practice) и НАССР практики, които осигуряват правилното протичане и проследяване на всеки етап от производствения процес, гарантирайки качествен краен продукт.

NikSen спазва строги процедури за контрол на качеството и извършва редица проверки – от производството на активните съставки (посредством стриктен подбор на производителите и доставчиците), през постоянен контрол по време на производствения процес, до начина на съхранение и доставка на готовия продукт, за да се гарантира пълното съответствие с продуктовата спецификация и приетите високи стандарти за качество. На всяко отделно производство се присвоява уникален номер на партидата, чиято документация се съхранява за пълна проследяемост.

През годините компанията пусна на пазара успешно три търговски марки: био серията "NikSen", “Дрогерии Столетник" и "Хербс Екстракт". Новата тенденция е всички продукти от двете серии "Дрогерии Столетник" и "Хербс Екстракт” да влязат под един бранд, този на NikSen. Фирмата започна ребрандиране на своите продукти и поетапно въвеждане на нови рециклируеми опаковки. Двете серии "Дрогерии Столетник" и "Хербс Екстракт” ще останат като знак-сертификат от производителя, даващ гаранция за качество и гаранция за природен продукт.

Продуктов каталог