Как да поръчам

Как да поръчам

Изберете продукт от нашето продуктово портфолио и го добавете в кошницата чрез кликване върху бутона, изобразяващ количка за пазаруване, позициониран непосредствено до всеки продукт на нашия уеб сайт.
Моля, прочетете внимателно описанието на всеки от нашите продукти внимателно! 
Добавянето на нов продукт към кошницата се извършва по същия начин.
Може да направите преглед на съдържанието на кошницата си, както и да коригирате информацията в кошницата по всяко време, преди потвърждаване на поръчката.
Всяка поръчка съдържа информация за вида и количеството на избраната стока, цената на стоката и цена за доставка (която включва и стойността на услугата наложен платеж), както и обща сума за плащане.
Всички цени са в български лева с включено ДДС.
За да приключите и изпратите за изпълнение поръчката трябва да натиснете бутона „Направете поръчка“.
За да извършите поръчка на стоки на Интернет страница https://www.niksen.bg не е необходимо да се регистрите и поддържате профил. За да се извършите поръчката е необходимо само да предоставите следните данни:  три имена, точен адрес за извършване на доставката, имейл адрес и телефон за контакт.
Моля, да проверите дали предоставените от Вас данни са пълни и точни. Ако посочените от Вас данни са непълни или неточни, ние няма да можем да изпълним Вашата поръчка.
За да изпратите поръчката е необходимо да изразите съгласие с Общите  условия за извършване на продажби и използване на уеб сайта  www.niksen.bg. Съгласието с Общите условия се извършва чрез маркиране на чек бокс с текст „Съгласявам се с Общите условия“. Ако не  маркирате чек бокса с текст „Съгласявам се с Общите условия“, поръчката не може да се изпрати за изпълнение. 
За да изпратите поръчката е необходимо да изразите също така и съгласие с нашата Политика за поверителност. Съгласието с Политиката за поверителност се извършва чрез маркиране на чек бокс с текст „Съгласявам се с Политиката за поверителност“. Ако не маркирате чек бокса с текст „Съгласявам се с Политиката за поверителност“, поръчката не може да се изпрати за изпълнение. 
При успешно завършване на поръчката ще получите потвърждение на посочения от Вас е-мейл адрес.
Запазваме се и правото да се свържем с Вас на предоставения телефонен номер за уточняване на детайлите по поръчката.