ГИНКО МАГНЕЗИЙ ЦИНК

90 капсули
Код на продукта:  
23.76 лв.

Крайна цена с ДДС


Подпомага паметта, концентрацията и кръвооросяването. Продукт с магнезий, допринасящ за намаляване състоянията на умора и отпадналост, както и подобряване общото здравословно състояние на организма.


Категория: Нервна система, Сърдечно-съдова система, Всекидневно здраве.

МИНИМАЛНА СУМА ЗА ПОРЪЧКА 20 лева.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лева.

Гинко билоба е известно растение, което се използва в традиционната медицина, в продължение на векове. То се свързва с подобряване на кръвообращението и улеснява доставката на кислород и хранителни вещества до мозъка. Това може да помогне за подобряване на паметта, концентрацията и когнитивните функции. Магнезийът е минерал, който играе важна роля във функционирането на много системи в нашето тяло. Неговото участие в редица биохимични процеси го прави от съществено значение за нервната система, мускулното здраве и енергийният метаболизъм. Приемът на магнезий може да помогне за регулиране нивата на стрес, подобряване на съня и общото състояние на умствено и физическо благополучие. Цинкът също е важен минерал, осигуряващ множество функции в организма ни. Той помага за поддържане на имунната система здрава, участва в процеса на растеж и развитие, и подкрепя здравето на кожата, косата и ноктите. Цинкът също се свързва със здравето на мозъка и функциите на нервната система. 

Гинко Магнезий Цинк:
  • Допринася за нормалното кръвообращение на мозъка и крайниците
  • Подпомага мозъчните функции - памет, концентрация и умствена активност
  • Допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора
  • Регулира нивата на стрес и подобрява общото физическо благополучие 
  • Допринася за поддържане на имунната система здрава

Подходящ за: възрастни.

Указания за употреба: по 1 капсула на ден, след хранене!


Съставки в една капсула: Стандартизиран екстракт от листа на Гинко билоба (Gingko Biloba Extract)– 125mg, Магнезий – 175mg, Цинк – 15mg

Не се препоръчва при: при непоносимост към съставките, бременност или кърмене

Опаковката съдържа: 90 капсули - достатъчна за 90 дни.

​​​​​​​Този продукт не съдържа: аромати, изкуствени оцветители, консерванти, глутен, лактоза, сол, захар, мая, царевица, пшеница или ГМО.Продуктът е хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Описаните ползи и ефекти от продукта се проявяват в различна степен при различните хора.
Да се съхранява в оригиналната опаковка на тъмно, прохладно и недостъпно за деца място!

Препоръчваме още