ГЛИЦИН ФОРТЕ

100 таблетки за смучене с вкус на манго.
Код на продукта:  

Иновативна комбинация, която допринася за здравето на сърдечно-съдовата и нервната система.Категория: Сърдечно-съдова система, Нервна система.

МИНИМАЛНА СУМА ЗА ПОРЪЧКА 20 лева.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 50 лева.

Повишава физическата активност, здравето и качеството на съня.
Глицин Форте е хранителна добавка с подсладител, комбинираща L-Glycine  с витамини от група В. Глицин Форте допринася за здравето на сърдечно-съдовата и нервната система. Помага на тялото да произвежда глутатион – важен антиоксидант, който защитава от увреждане на клетките, има успокояващ ефект върху мозъка и мощни противовъзпалителни свойства.
Глицинът е една от основните аминокиселини, които се използват за производството на протеин в организма. Тя е от важно значение за синтеза на други аминокиселини, креатин, РНК и ДНК, спомага за усвояване на калция, за метаболитните процеси в организма и др.
Витамин В1, В6 и В12 намират широко приложение и успешно допълват широкия спектър на действие на глицина, като допринасят за поддържане на здравословната функция на нервната система, намаляване на умората и поддържане на нормалната психологическа функция, нормалния енергодобивен метаболизъм, намаляване на умората и за нормалната функция на имунната система.

Допълнителният прием на Глицин (L-Glycine) помага при:
 • намалява бръчките, повишава еластичността на кожата, предотвратява фотостареенето и увреждането на кожата и усилва скоростта на зарастване на кожни рани;
 • намалява възпаленията и оксидативния стрес;
 • спомага за преодоляването на когнитивни и депресивни симптоми;
 • намалява симптомите на обсесивно-компулсивно разстройство и спомага за подобряване на здравето на хора с психични заболявания;
 • успешно разширява микро-съдовете в мозъка и играе важна роля при предотвратяването и възстановяването на пациенти, претърпели инсулт;
 • подобрява качеството и ефективността на съня, намалява сънливостта през деня;
 • намалява кръвното налягане на пациенти с метаболитен синдром;
 • намалява свободните мастни киселини в кръвта, размера на мастните тъкани и кръвното налягане;
 • при диабет тип II влияе положително на нивата на кръвна захар;
 • инхибира секрецията на стомашна киселина и предпазва от химически язви и такива, причинени от стрес;
 • използва се успешно за намаляване на нивата на алкохол в организма и за бързото му абсорбиране;
 • помага при увреждане на черния дроб.
 
Подходящ за: възрастни, диабетици, вегани.
 
Указания за употреба/Препоръчителен прием: По 1 таблетка, два пъти дневно. Дръжте таблетката в устата, докато не се резорбира напълно. Продължителност на приема – най-малко 1 месец.


Съставки в една таблетка: Глицин (L-Glycine) – 500 mg, Витамин В1 (тиамин) – 5 mg, Витамин В6 (пиридоксин) – 4 mg, Витамин В12 (цианокобаламин) – 20 µg.


Не се препоръчва при: непоносимост към съставките, бременност и кърмене. Не се препоръчва прием на Глицин с антипсихотичното лекарство клозапин. Лица, които са претърпели инфаркт, могат да приемат глицин само под лекарско наблюдение.


Опаковката съдържа: 100 таблетки за смучене – достатъчна за 50 дни.


Този продукт не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, лактоза, сол, захар, мая, царевица или ГМО.


Продуктът е хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Описаните ползи и ефекти от продукта се проявяват в различна степен при различните хора.
Да се съхранява в оригиналната опаковка на тъмно, прохладно и недостъпно за деца място!