„КУРКУМА“ / С ЧЕРЕН ПИПЕР

60 растителни капсули
Код на продукта:  
14.62 лв.

Крайна цена с ДДС


Уникална хранителна добавка с високо съдържание на куркумин и 98% био пиперин.Категория: Ежедневно здраве, Детокс, Имунна система, Храносмилателна система.
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка над 25 лева.

Всяка растителна капсула Куркума съдържа: Екстракт от корен Куркума с високо съдържание на куркумин 95%  200 mg, Смлян Корен от Куркума
200 mg и Екстракт от черен пипер (98% био пиперин) – 5 mg, който увеличава до 20 пъти действието и усвояемостта на продукта. Тази формула допринася за по-лесно справяне на организма с възпалителните процеси в областта на ставите и костите.
Най-ценната съставка на куркумата са куркуминоидите – натурални феноли, известни като деметоксикуркумин, куркумин, бис-деметоксикуркумин. Куркумата е богата на витамини К, В и С, желязо, йод, калций и фосфор, мед, цинк, манган, магнезий.

При прием на Чиста Куркума (Смлян Корен от Куркума) нивото на усвояемост на полезните съставки е изключително ниско. За да направим продукта действащ, прибавихме и пречистен Екстракт от Куркума, съдържащ 95% куркумин – доказано е, че употребата на смес между смлян корен от куркума и чист куркумин (пречистен Екстракт от Куркума) в съотношение 50:50 е една отлична комбинация с много добра усвояемост. И за да направим продукта още по-силен и ефективен, го комбинирахме с Екстракт от Черен Пипер, защото съдържащият се в него 98% био пиперин увеличава до 20 пъти усвояемостта на съставките, а оттам и на действието на продукта.
 
 „Куркума“ приложение:
 • възпаления на опорно-двигателната система;
 • проблеми с храносмилателната система и метаболизма;
 • проблеми със сърдечно-съдовата система;
 • стимулира детоксикацията на тялото;
 • притежава антибактериални и противогъбични свойства
 
 • Подходящ за:  възрастни и юноши над 16 години.
 • Указания за употреба: по 1 капсула 2 пъти дневно, по време на или след хранене.


 • Съставки в една капсула: Екстракт от Куркума, съдържащ Куркумин 95% – 200 mg, Смлян Корен от Куркума (Curcuma longa) – 200 mg, Екстракт от Черен Пипер (98% Био пиперин) – 5 mg, слепващ агент – колидон, капсула – растителна целулоза.
 • Не се препоръчва при: непоносимост към някоя от съставките, бременност и кърмене!
 • Опаковката съдържа:  60 растителни капсули – достатъчна за 30 дни.
 • Този продукт не съдържа: аромати, изкуствени оцветители, консерванти, лактоза, сол, глутен, захар, мая, царевица, пшеница или ГМО.


Продуктът е хранителна добавка. Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
Описаните ползи и ефекти от продукта се проявяват в различна степен при различните хора.
Да се съхранява в оригиналната опаковка на тъмно, прохладно и недостъпно за деца място!